Prosím čekejte...
Nepřihlášený uživatel
CZ
Česky
EN
English
Celostátní přehlídky sýrů
E-learning
Studijní IS
Knihovna
FPBT
VŠCHT Praha
Intranet
Domovská stránka
O nás
Historie
Studium
Bakalářský studijní program
Magisterský studijní program
Doktorský studijní program
Studentská vědecká činnost
Exkurse
Praxe
Absolventi
Věda a výzkum
Zaměření
Granty
Publikace
Přístrojové vybavení
Spolupráce
Odborné akce
Věda pro každého
Poradenství a servis
Kontakty
Vedení ústavu
Zaměstnanci
Studenti DSP
Telefonní seznam
Kde nás najdete
Nacházíte se:
Ústav mléka, tuků a kosmetiky
→
Studium
→ Doktorský studijní program
Doktorský studijní program
Chemie a technologie potravin
Obor:
Technologie potravin
Charakterizace oboru
Informace FPBT
Informace pro uchazeče
Nová témata disertačních prací
Další informace →
Současně řešené disertace
Další informace →
Obhájené disertace
Další informace →
A
BUDOVA A
Rektorát
,
oddělení komunikace
,
pedagogické oddělení
,
děkanát FCHT
,
centrum informačních služeb
B
BUDOVA B
Věda a výzkum
,
děkanát FTOP
,
děkanát FPBT
,
děkanát FCHI
,
výpočetní centrum
,
zahraniční oddělení
,
kvestor
C
BUDOVA C
Dětský koutek Zkumavka
,
praktický lékař
,
katedra ekonomiky a managementu
,
ústav matematiky
1
NÁRODNÍ TECHNICKÁ KNIHOVNA
2
STUDENTSKÁ KAVÁRNA CARBON
VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373
Datová schránka: sp4j9ch
Copyright VŠCHT Praha
Za informace odpovídá
Oddělení komunikace
, technický správce
Výpočetní centrum
VŠCHT Praha
na
sociálních sítích
zobrazit responzivní verzi