|
Jméno |
Rok |
Téma |
Školitel |
| Tereza Honzíková | 2024 | Kyselka | |
| Daniel Koval | 2024 | Horáčková | |
| Štěpán Marhons | 2024 |
Vliv modifikace mléčných bílkovin mikrobiální transglutaminasou na funkční vlastnosti mléka |
Štětina |
| Alina Botvynko | 2024 | Čurda | |
| Eva Feldeková roz. Némethová |
2024 |
Antimikrobiální a mikrobistatický účinek derivátů fenolových kyselin. |
Šmidrkal |
| Miroslava Potůčková roz. Mihulová | 2024 | Štětina | |
| Katsiaryna Alishevich | 2023 | Filip | |
| Jana Chramostová (roz. Hanušová) | 2023 | Čurda | |
| Yana Troshchynska | 2023 | Štětina | |
| Nikolay Shakhno | 2022 | Integrované membránové separace při zpracování mléka a syrovátky se zaměřením na elektrodialýzu | Čurda |
| Miroslav Dragoun | 2022 | Biologicky aktivní látky izolované z olejnin | Kyselka |
| Kristina Veselá (roz. Bialasová) | 2021 | Charakteristika a funkční vlastnosti Lactobacillus plantarum | Plocková |
| Monika Kumherová | 2021 | Laktobacily a jejich role při prevenci a léčbě infekcí urovaginálního traktu. | Šmidrkal |
| Iveta Klojdová | 2019 | Příprava a vlastnosti vícečetných emulzí v mléčných výrobcích | Štětina |
| Veronika Brychová (roz. Mátlová) |
2017 | Analýza a interpretace reziduí organických látek z mladšího pravěku. | Filip |
| Klára Cihelková | 2017 | Změny triacylglycerolů za vysokých teplot. | Filip |
| Michaela Kosová | 2015 | Antistafylokoková aktivita bakterií mléčného kvašení. | Šmidrkal |
| Jan Kyselka | 2015 | Oxidace sterolů v tucích a v tukových disperzích. | Filip |
| Tereza Morávková (roz. Vykutilová) |
2015 | Reologické a senzorické vlastnosti vícefázových disperzních systémů. | Filip |
| Lenka Diblíková | 2015 | Frakcionace majoritních bílkovin syrovátky | Čurda |
| Renáta Kováčová | 2015 | Funkční vlastnosti syrovátkových bílkovin | Štětina |
| Klára Pocedičová (roz. Hellerová) |
2015 | Enzymová příprava galaktooligosacharidů | Čurda |
| Iva Červenková (roz. Složilová) |
2014 | Antilisteriální aktivita bakterií mléčného kvašení | Šviráková |
| Roman Merkl | 2012 | Funkční vlastnosti polyfenolů | Šmidrkal |
| Veronika Spěváčková | 2012 | Oxidace lipidů v disperzních soustavách | Filip |
| Jana Svátková (roz. Fialová) |
2012 | Výskyt a identifikace bakterií mléčného kvašení ve výrobě lahůdek | Chumchalová |
| Tereza Karlová | 2011 | Mikrobiálně aktivní glykolipidy | Šmidrkal |
| Daniel Mišún | 2011 | Vliv technologických parametrů na separaci složek syrovátky | Čurda |
| Iva Jebavá (roz. Ondráčková) |
2011 |
Autolytický systém Lactobacillus helveticus | Plocková |
| Irena Němečová | 2011 | Kontrola nežádoucí proteolytické mikroflóry v procesu zpracování mléka | Plocková |
| Draha Kozáková | 2010 | Využití autolýzy laktokoků při zrání sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou | Plocková |
| Petr Miller | 2010 | Potlačení výskytu bakterií mléčného kvašení v lahůdkových výrobcích a v surovinách pro jejich výrobu | Chumchalová |
| Lenka Poláková | 2010 | Tenzidy na bázi rostlinných olejů | Šmidrkal |
| Adriena Dryáková | 2009 | Enzymatické hydrolyzáty syrovátkových bílkovin | Čurda |
| Marie Vokáčová | 2009 | Tenzidové systémy detergentů na bázi obnovitelných surovin | Šmidrkal |
| Kateřina Kučerová | 2008 | Protektivní kultury v lahůdkářských výrobcích | Chumchalová |
| Jana Trčková | 2008 | Reologické vlastnosti gelů mléčných bílkovin s hydrokoloidy | Štětina |
| Markéta Zárubová | 2008 | Krystalizace triacylglycerolů v tukových násadách | Filip |
| Jitka Holubová | 2007 | Aplikace impedanční metody pro hodnocení vlivu antimikrobiálních látek na růst mikroorganismů | Čurda |
| Jana Hrdličková | 2007 | Enzymové modifikace laktosy | Čurda |
| Štěpán Tůma | 2007 | Laktobacily v sýrech s nízkodohřívanou sýřeninou eidamského typu | Plocková |
| Markéta Giesová | 2006 | Antifungal properties of Lactobacilli, their identification and applications | Chumchalová |
| Eva Kolouchová (roz. Bartošová ) |
2006 | Syntéza a vlastnosti mikrobiálně aktivních lipidů | Šmidrkal |
| Jiří Lád | 2006 | Tenzidy na bázi triacylglycerolů | Šmidrkal |
| Iveta Pokorná | 2006 | Oxidační stabilita lipidů v emulzích | Filip |
| Tomáš Kůtek | 2005 | Strukturované triacylglyceroly a jejich funkční vlastnosti | Filip |
| Ivana Tovarová | 2005 | Izolace a charakteristika kaseinomakropeptidu a dalších syrovátkových bílkovin | Čurda |
| Radka Červenková | 2004 | Antimikrobiální vlastnosti derivátů karboxylových kyselin | Filip |
| Ivo Piska | 2004 | Rheologické vlastnosti tavených sýrů | Štětina |
| Do Tuyet Mai | 2003 | Lactococcus lactis subsp. lactis LTM 32, a new bacteriocin producing strain isolated from Vietnamese fermented milk | Plocková |
| Olga Kukačková | 2001 | Aplikační možnosti NIR spektroskopie při kontrole mléka a mlékárenských výrobků | Čurda |
| Lucie Němcová | 2001 | Biochemické a fyzikální změny při zrání sýrů | Štětina |
| Martin Štěpánek | 2000 | Strukturované triacylglyceroly a jejich funkční vlastnosti v tukových násadách | Filip |
| Zdenka Řiháková | 2000 | Antimikrobiální vlastnosti esterů kyseliny laurové s polyoly | Plocková |
| Eva Šviráková | 1999 | Produkce a aplikace nisinu v mlékárenském průmyslu | Plocková |
| Jitka Stiles | 1999 | The Antifungal Activity of Lactobacilli | Plocková |
| Jana Chumchalová | 1997 | Antimikrobiální aktivita laktobacilů | Plocková |
| Marie Kleinová | 1996 | Enzymově katalyzované reakce tuků | Filip |
Obhájené disertace
Aktualizováno: 5.1.2025 20:50, Autor: Ivana Korbová
