Náš ústav se podílí na výuce bakalářského studijního programu
Chemie a technologie potravin
těmito předměty:
garant | semestr | rozsah | |
Úvod do potravinářských a biochemických věd | prof. Filip/doc. Hrádková | zimní | 2/0 Zk |
Fyzikální vlastnosti potravin |
doc. Štětina/ dr. Berčíková |
letní | 2/1 kz |
Probiotika a funkční potraviny I | doc. Horáčková | letní | 2/0 Zk |
Technologie potravin | doc. Kyselka/ dr. Macůrková |
letní | 5/1 z, Zk |
Potravinářské technologie a biotechnologie | doc. Kyselka/ dr. Macůrková |
letní | 3/0 kz |
Základy kosmetiky |
doc. Hrádková/ prof. Šmidrkal |
zimní | 1/1 z,Zk |
a vedením bakalářských prací:
- Pokyny k vypracování BP (Centrum informačních služeb VŠCHT Praha)
Zde najdete zkušební okruhy pro státní závěrečné zkoušky bakalářského studijního programu „Technologie potravin“