Prosím čekejte...
Nepřihlášený uživatel
logo ÚMTS
Nacházíte se: Ústav mléka, tuků a kosmetiky  → Studium → Bakalářský studijní program
iduzel: 46388
idvazba: 51714
šablona: stranka
čas: 10.12.2022 06:49:08
verze: 5243
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 46388
idvazba: 51714
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'umtk.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/Studium/BSP'
iduzel: 46388
path: 8548/46145/46146/46209/46328/46388
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bakalářský studijní program

Náš ústav se podílí na výuce bakalářského studijního programu

Potravinářská a biochemická technologie

těmito předměty:

  garant semestr rozsah
Úvod do potravinářských a biochemických věd prof. Filip zimní 2/0 kZ
Fyzikální vlastnosti potravin I 

doc. Štětina/

ing. Berčíková

letní 2/1 z,Zk
Probiotika a funkční potraviny I doc. Horáčková letní 2/0 Zk
Technologie potravin II prof. Filip/
doc. Čurda
letní 3/1 z,Zk
Základy kosmetiky prof. Šmidrkal/
doc. Hrádková
zimní 1/1 z,Zk

 a vedením bakalářských prací:

Zde najdete zkušební okruhy pro státní závěrečné zkoušky bakalářského studijního programu „Technologie potravin“

Aktualizováno: 5.9.2021 00:21, Autor: Jiří Štětina

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum

VŠCHT Praha
na sociálních sítích
zobrazit plnou verzi