Prosím čekejte...
Nepřihlášený uživatel
logo ÚMTS
Nacházíte se: Ústav mléka, tuků a kosmetiky  → Studium → Magisterský studijní program
iduzel: 46410
idvazba: 51747
šablona: stranka
čas: 10.12.2022 06:34:00
verze: 5243
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 46410
idvazba: 51747
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'umtk.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/Studium/MSP'
iduzel: 46410
path: 8548/46145/46146/46209/46328/46410
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Magisterský studijní program

Náš ústav se podílí na výuce magisterského studijního programu

Technologie potravin (Aplikované potravinářské vědy)

těmito předměty:

1. ročník, zimní semestr garant rozsah
Procesní chemie potravin prof. Filip 3/2 z,Zk
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin

doc. Štětina

2/1 z,Zk
Mikrobiologie potravin a kosmetiky doc. Plocková 2/1 z,Zk
Hygiena a sanitace potravinářských výrob

doc. Plocková

3/1 z,Zk

1. ročník, letní semestr garant rozsah
Tenzidy a detergenty prof. Šmidrkal 2/1 z,Zk
Technologie potravin oboru I   3/1 z,Zk
– Technologie mlékárenských výrob doc. Štětina  
– Technologie tuků

prof. Filip

 
Laboratoř oboru doc. Horáčková

8 kz

Odborná praxe  

z

2. ročník, zimní semestr garant rozsah
Technologie potravin oboru II   3/1 z,Zk
– Mlékárenské fermentační technologie doc. Čurda  
– Technologie tuků prof. Filip  
– Technologie tuků

prof. Filip

 
Technologický projekt doc. Štětina

8 kz

Probiotika a funkční potraviny II doc. Horáčková

2/1 z,Zk

Chemie a technologie kosmetiky prof. Šmidrkal

2/1 z,Zk


a vedením diplomových prací:

Zde najdete

Aktualizováno: 24.6.2021 18:20, Autor: Jiří Štětina

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum

VŠCHT Praha
na sociálních sítích
zobrazit plnou verzi