Prosím čekejte...
Nepřihlášený uživatel
logo ÚMTS
Nacházíte se: Ústav mléka, tuků a kosmetiky  → Studium → Doktorský studijní program → Řešené disertace → DDP Potůčková
iduzel: 61085
idvazba: 72415
šablona: stranka
čas: 27.4.2024 10:19:15
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 61085
idvazba: 72415
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'umtk.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/Studium/DSP/resene-disertace/61085'
iduzel: 61085
path: 8548/46145/46146/46209/46328/46411/46432/61085
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Doktorská disertační práce:

Vliv syrovátkových bílkovin na texturu mléčných výrobků

řešitel: Ing. Miroslava Potůčková
školitel: Štětina Jiří, doc. Ing. CSc.

Anotace:
Aktualizováno: 15.10.2021 15:55, Autor: Štěpán Marhons

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum

VŠCHT Praha
na sociálních sítích
zobrazit plnou verzi