Prosím čekejte...
Nepřihlášený uživatel
logo ÚMTS
Nacházíte se: Ústav mléka, tuků a kosmetiky  → Studium → Bakalářský studijní program

Bakalářský studijní program

Náš ústav se podílí na výuce bakalářského studijního programu

Chemie a technologie potravin

těmito předměty:

  garant semestr rozsah
Úvod do potravinářských a biochemických věd prof. Filip/doc. Hrádková zimní 2/0 Zk
Fyzikální vlastnosti potravin 

doc. Štětina/

dr. Berčíková

letní 2/1 kz
Probiotika a funkční potraviny I doc. Horáčková letní 2/0 Zk
Technologie potravin doc. Kyselka/
dr. Macůrková
letní 5/1 z, Zk
Potravinářské technologie a biotechnologie doc. Kyselka/
dr. Macůrková
letní 3/0 kz
Základy kosmetiky

doc. Hrádková/

prof. Šmidrkal

zimní 1/1 z,Zk

 a vedením bakalářských prací:

Zde najdete zkušební okruhy pro státní závěrečné zkoušky bakalářského studijního programu „Technologie potravin“

Aktualizováno: 20.6.2024 12:23, Autor: Jiří Štětina

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum

VŠCHT Praha
na sociálních sítích
zobrazit plnou verzi