Prosím čekejte...
Nepřihlášený uživatel
logo ÚMTS
Nacházíte se: Ústav mléka, tuků a kosmetiky  → Studium → Magisterský studijní program

Magisterský studijní program

Náš ústav se podílí na výuce magisterského studijního programu

Technologie potravin (Aplikované potravinářské vědy)

těmito předměty:

1. ročník, zimní semestr garant rozsah
Procesní chemie potravin prof. Filip 3/2 z,Zk
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin

doc. Štětina

2/1 z,Zk
Mikrobiologie potravin a kosmetiky

doc. Horáčková/

doc. Plocková

2/1 z,Zk
Hygiena a sanitace potravinářských výrob

dr. Vrchotová/

doc. Horáčková

3/1 z,Zk

1. ročník, letní semestr garant rozsah
Tenzidy a detergenty

prof. Šmidrkal/

dr. Berčíková

2/1 z,Zk
Technologie mléčných výrobků I doc. Štětina 2/1 z,Zk
Chemie a technologie tuků I

prof. Filip

2/1 z,Zk 
Laboratoř oboru doc. Horáčková

8 kz

Odborná praxe  

z

2. ročník, zimní semestr garant rozsah
Technologie mléčných výrobků II doc. Čurda 2/1 z,Zk
Chemie a technologie tuků II

prof. Filip

2/1 z,Zk 
Technologický projekt doc. Štětina

8 kz

Probiotika a funkční potraviny II doc. Horáčková

2/1 z,Zk

Chemie a technologie kosmetiky

prof. Šmidrkal/

doc. Hrádková

2/1 z,Zk


a vedením diplomových prací:

Zde najdete

Aktualizováno: 20.6.2024 13:07, Autor: Jiří Štětina

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum

VŠCHT Praha
na sociálních sítích
zobrazit plnou verzi