Náš ústav se podílí na výuce bakalářského studijního programu
Potravinářská a biochemická technologie
těmito předměty:
garant | semestr | rozsah | |
Úvod do potravinářských a biochemických věd | prof. Filip | zimní | 2/0 kZ |
Fyzikální vlastnosti potravin I |
doc. Štětina/ ing. Berčíková |
letní | 2/1 z,Zk |
Probiotika a funkční potraviny I | doc. Horáčková | letní | 2/0 Zk |
Technologie potravin II | prof. Kyselka/ doc. Čurda |
letní | 3/1 z,Zk |
Základy kosmetiky |
doc. Hrádková/ prof. Šmidrkal |
zimní | 1/1 z,Zk |
a vedením bakalářských prací:
- Pokyny k vypracování BP (Centrum informačních služeb VŠCHT Praha)
Zde najdete zkušební okruhy pro státní závěrečné zkoušky bakalářského studijního programu „Technologie potravin“