Náš ústav se podílí na výuce magisterského studijního programu
Technologie potravin (Aplikované potravinářské vědy)
těmito předměty:
1. ročník, zimní semestr | garant | rozsah |
Procesní chemie potravin | prof. Filip | 3/2 z,Zk |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin |
doc. Štětina |
2/1 z,Zk |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky |
doc. Horáčková/ doc. Plocková |
2/1 z,Zk |
Hygiena a sanitace potravinářských výrob |
dr. Vrchotová/ doc. Horáčková |
3/1 z,Zk |
1. ročník, letní semestr | garant | rozsah |
Tenzidy a detergenty |
prof. Šmidrkal/ dr. Berčíková |
2/1 z,Zk |
Technologie mléčných výrobků I | doc. Štětina | 2/1 z,Zk |
Chemie a technologie tuků I |
prof. Filip |
2/1 z,Zk |
Laboratoř oboru | doc. Horáčková |
8 kz |
Odborná praxe |
z |
2. ročník, zimní semestr | garant | rozsah |
Technologie mléčných výrobků II | doc. Čurda | 2/1 z,Zk |
Chemie a technologie tuků II |
prof. Filip |
2/1 z,Zk |
Technologický projekt | doc. Štětina |
8 kz |
Probiotika a funkční potraviny II | doc. Horáčková |
2/1 z,Zk |
Chemie a technologie kosmetiky |
prof. Šmidrkal/ doc. Hrádková |
2/1 z,Zk |
a vedením diplomových prací:
Zde najdete
- Témata pro Odborný projekt MSP Technologie potravin
- Závazný výběr technologických bloků
- zkušební okruhy pro státní závěrečné zkoušky magisterského studijního programu
„Technologie potravin“