Téma | Doktorand | Vedoucí |
Vlastnosti nezákysových bakterií mléčného kvašení | Musilová | Horáčková |
Příprava a udržitelná extrakce bioaktivních nenasycených mastných kyselin | Beneš | Kyselka |
Studium vlivu antimikrobiálních látek na stabilitu emulzních systémů | Dančíková | Hrádková |
Syntéza nových prebiotik odvozených od laktosy | Harkavchenko | Čurda |
Závislost antimikrobiálního účinku kvarterních amoniových solí na jejich struktuře | Sasínová | Hrádková |
Syntéza a analýza polynenasycených mastných kyselin s velmi dlouhým řetězcem a jejich využití pro přípravu bioaktivních látek. | Honzíková | Kyselka |
Charakteristika a funkční vlastnosti kvasů s laktobacily. | Koval | Horáčková |
Vliv modifikace mléčných bílkovin mikrobiální transglutaminasou na funkční vlastnosti mléka. | Marhons |
Štětina |
Příprava a izolace galaktooligosacharidů. | Botvynko | Čurda |
Řešené disertace
Aktualizováno: 28.9.2024 23:12, Autor: Jiří Štětina